iconen-twentsch-groot-maisdoolhof-bloemenpluktuin8

Kom zelf bloemen plukken!

Leuk voor het hele gezin!

Kom zelf bloemen plukken!

Leuk voor het hele gezin!

iconen-twentsch-groot-maisdoolhof-bloemenpluktuin8

Kom bij ons plukken!

Een vers en zelf samengestelde bos bloemen; wie wil dat nou niet? De Twentsche Bloemenpluktuin staat vol met prachtige snijbloemen in alle kleuren van de regenboog. In deze bloemenpluktuin kun je zelf een bos bloemen naar eigen wens en smaak samenstellen. De bloemenpluktuin bevindt zich naast het Groot Twentsch Maïsdoolhof en is ruim 3000 vierkante meter groot. Tussen de zinnia’s, cosmea’s, goudsbloemen en honderden andere bloemen zijn graspaden aangelegd, zodat je makkelijk uit alle verschillende perken kunt plukken. In de bloemenpluktuin staan honderden verschillende soorten bloemen. De bloeiseizoenen van deze soorten wisselen elkaar af, zo ziet de bloementuin er iedere week anders uit!

Naastgelegen terras

Het maïsdoolhof en de bloemenpluktuin liggen naast elkaar en delen het terras: je hoeft dus niet door het maïsdoolhof om bij de bloementuin uit te komen en andersom.

Verras iemand met een mooi boeket!

Natuurlijk is het mooi om deze bloemenpracht in eigen huis te hebben staan, maar je kunt ook een vriend of vriendin verrassen met een mooi boeket! Liever de keus aan hun overlaten? Geef dan een waardebon voor de Twentsche Bloemenpluktuin cadeau! Deze is verkrijgbaar voor drie en voor vijf bossen bloemen. Een bos bloemen kost € 5,00.

Prijzen

Bos zelf te plukken bloemen: € 5,00
Zonnebloem per steel: € 1,00