De Twentsche Bloemenpluktuin

 

Kom bij ons plukken!

Voor alle mensen die genieten van een vers boeket bloemen in huis die zelf is geplukt, bieden wij ‘de Twentsche Bloemenpluktuin’! De Twentsche Bloemenpluktuin staat vol met prachtige snijbloemen in alle kleuren van de regenboog. In deze bloemenpluktuin kun je zelf een bos bloemen naar eigen wens en smaak samenstellen. De bloemenpluktuin bevindt zich naast het Groot Twentsch Maïsdoolhof en is ruim drieduizend vierkante meter groot. In deze oppervlakte zijn graspaden aangelegd, zodat je tussen de verschillende perken door kunt lopen. In de bloemenpluktuin staan tientallen verschillende soorten bloemen. De bloeiseizoenen van deze soorten wisselen elkaar af, zo ziet de bloementuin er iedere week anders uit!

Wat extra bijzonder is aan de Twentsche Bloemenpluktuin, is dat deze zich midden in het mooie Twentsche landschap bevindt. De bloemenpluktuin is in combinatie met het Groot Twentsch Maisdoolhof de ultieme buitenbeleving in het Twentsche landschap!

Het maïsdoolhof en de bloemenpluktuin liggen naast elkaar en delen het terras: je hoeft dus niet door het maïsdoolhof om bij de bloementuin uit te komen en andersom. Klaar met plukken en nog zin in een kopje koffie? Dat kan! Op het terras zijn consumpties verkrijgbaar. Op zoek naar een origineel uitje met een club vrienden en vriendinnen? Kom bij ons bloemen plukken en daarna genieten van een high tea! Houd hiervoor onze facebook-pagina en de website in de gaten.

Natuurlijk is het mooi om deze bloemenpracht in eigen huis te hebben staan, maar je kunt ook een vriend of vriendin verrassen met een mooi boeket! Liever de keus aan hun overlaten? Geef dan een waardebon voor de Twentsche Bloemenpluktuin cadeau! Deze is verkrijgbaar voor drie en voor vijf bossen bloemen. Een bos bloemen kost € 4,00 de waardebonnen kosten respectievelijk € 11,- en € 17,50-.

De Bloemenpluktuin opent op zondag 7 juli 2019.

Prijzen

  • Bos zelf te plukken bloemen: € 4,-
  • Zonnebloemen per steel : € 0,50
  • Waardebon drie bossen bloemen: € 11,-
  • Waardebon vijf bossen bloemen: € 17,50