Verdwaal in ons mooie maisdoolhof!

Het Groot Twentsch Maïsdoolhof is uniek in de regio. Het is een doolhof dat is uitgezet op ongeveer vier hectare maïsveld, ruim vijf aaneengesloten voetbalvelden! De kronkelige paden leiden je door het maïsveld. Doordat je niet boven de maïsplanten uit kunt kijken verandert dit ‘normale’ maïsveld in een uitdagend avontuur voor jong en oud! Ga op zoek naar de grote uitkijktoren die in het midden van het maïsdoolhof staat. Heb je deze bereikt? Maak je dan klaar voor de terugweg, want dit is een andere route! Tijdens de zoektocht naar de uitkijktoren kan er ook een speurtocht worden gespeeld, die aansluit op het thema van het maïsdoolhof. Na de zoek- en speurtocht kun je lekker uitrusten op ons terras, waar je bij ons koffie, thee, fris, ijs of andere versnaperingen kunt kopen!

Wat is er allemaal te doen en te zien bij ons maisdoolhof?

  • Een speurtocht door het maïsdoolhof
  • Een reusachtige uitkijktoren in het middelpunt van het doolhof
  • Een spannende puzzelopdracht door het doolhof
  • Een maïszwembad
  • Een traptrekker-racebaan
  • Zandbakken
  • Een speelweide met o.a. een grasveldje en speeltoestellen
  • De Twentsche Bloemenpluktuin

Prachtige ligging

Het Groot Twentsch Maïsdoolhof ligt aan het zogenaamde ‘Dipt’s Diekke’, een eeuwenoud zandweggetje. Dit is geen officiële weg: er liggen alleen landbouwpercelen aan. Zodra je op ons terras ontspant na het overwinnen van het doolhof, kun je genieten van een prachtig stukje Twente!

Tarieven en mogelijkheden

Het Groot Twentsch Maïsdoolhof is de perfecte activiteit voor een onvergetelijk kinderfeestje, buurtfeest, personeelsfeest of familiedag! Hiervoor hebben we verschillende arrangementen opgesteld, deze vind je hier.

Het maïsdoolhof is geopend vanaf zondag 7 juli 2019. Kijk voor verdere openingstijden onder ‘Contactgegevens’.

Entree: € 4,00 p.p.

Kinderen t/m 2 jaar gratis.

Honden zijn welkom in ons maïsdoolhof, mits ze aangelijnd zijn en voor het bezoek aan het maisdoolhof elders zijn uitgelaten.

In overleg is er altijd veel mogelijk bij ons – neem gerust vrijblijvend contact met ons op